вторник, 31 мая 2011 г.

Портал ЦДАЗУ: Творчій вечір Наталії Замулко-Дюбуше

Четвер, 19 травня 2011, 08:00
Творчій вечір української поетеси Наталії Замулко-Дюбуше. Передача особового архіву поетеси до ЦДАЗУ
18 травня 2011 р. у приміщенні Центрального державного архіву зарубіжної україніки (м. Київ, вул. Солом’янська, 3) відбувся творчий вечір української поетеси, письменниці, громадського діяча Наталії Замулко-Дюбуше, яка проживає у Франції.
….  На творчому вечері були присутні друзі та знайомі поетеси: художниця Тамара Гордова, Лариса Чайка-Бражник, письменниця Валентина Коваленко, редактор блогу Н. Замулко у мережі Інтернет Валерій Кравець, представники Міністерства закордонних справ України, Державної архівної служби України та державних архівів,громадськості,а також прихильники творчості Н. Замулко-Дюбуше..

     Наталія Замулко-Дюбуше привезла з собою власний документальний архів, свідчення яскравої творчості, сповненої ностальгією і любов’ю до рідного краю. Угода про передачу документів до ЦДАЗУ була підписана по завершенні творчого вечора поетеси.

     З нагоди візиту Наталії Замулко-Дюбуше в приміщенні Центрального державного архіву зарубіжної україніки відкрито документальну виставку творів українських емігрантів, що зберігаються у ЦДАЗУ.
  


Творчий вечір пройшов у теплій дружній атмосфері. У ході заходу Н. Замулко-Дюбуше зачитала окремі вірші зі свого поетичного доробку

Комментариев нет:

Отправить комментарий